Kotisivuille | WEB-Kulkuri 5.3.4.43
Palokan Kuntokeskus Puh: 0505969982
Osoite: Kauppakuja 3, 40270 Palokka    Sähköposti: sami@palokankuntokeskus.com
 
 

Tervetuloa Palokan Kuntokeskuksen verkkokauppaan!

Rekisteröidyttyäsi voit ostaa pin-koodituotteen, jolla pääset kertakäynnille salillemme. Koodi on voimassa 2 päivää latauksesta, jonka aikana se tulee käyttää. Ostoksen jälkeen palaa kotisivulle, niin saat kuitin maksusta, jossa näkyy pin-koodisi.

Näppäile ovilukijaan pin-koodi aloitus- ja päättömerkin kanssa (esim. *12345#). Jos näppäilet väärin, odota 30 s. ennen uutta yritystä, tai paina # joka nollaa väärän koodin.

Korttiasiakkaat: Rekisteröintivahvistuksen saatuasi pääset lataamaan korttiasi / katsomaan korttisi tietoja. Jos sinulla ei vielä ole ovikorttia, niin sen voi hankkia salilta ma-to 12-20 ja pe 12-18, jolloin aspa on auki.

Kortin lataus verkkokaupassa: Korttisi numero näkyy kohdassa "kortti ja paikka", kun olet saanut rekisteröintivahvistuksen. Jos haluat muuttaa korttityyppiä (esim. kertakortista kuukausikortiksi), olethan yhteydessä Samiin ennen verkko-ostosta!

Kirjauduttuasi näet: Omat tiedot / kirjautumistunnuksen (=sähköpostiosoitteesi), tallennetut tietosi ja korttiasiakkaana kortin voimassaolotiedot.